• På tilbud!
  • -591,00 kr.
Skibriller / Goggles - Oakley Splice Eero Ettala Signature

Skibriller / Goggles - Oakley Splice Eero Ettala Signature

59-239
999,00 kr. Spar 591,00 kr.
1.590,00 kr.
Inkl. moms

Oakley Splice Eero Ettala Signature. Tilpasset med optimal pasform til lidt større ansigter og unik hjelm tilpasning Oakley Splice Eero Ettala Signature er meget bred over næse ryggen, så ingen problemer med  vejrtrækningen gennem næsen, så vælg Oakley Splice. Et udsyn ud over det sædvanlige

Oakley Splice Eero Ettala Signature en spændende nyhed med Emerald Iridium linse

Oakley Splice Eero Ettala Signature en spændende nyhed med Emerald Iridium linse

Skibrille udviklingen og jagten på nye teknologier har været lagt på is i flere årtier. Vi er fanatikere med mange ting, men at stå på en bjerg top og ikke kunne se noget er ikke de vi har tænkt mest på. Men efter Oakley er begyndt at produceret skibriller til mange af de ypperste indenfor skisporten er der sket radikale ændringer. Samtidig skulle Oakley til at samarbejde med nogle af de største atleter på bjerget og de skulle gerne bidrage med information til Oakleys store nyskabelser. Derfor besluttede Oakley at starte hele skibrille konceptet forfra. Oakley startede helt fra bunden og resultatet er blevet Oakley Splice og hvilken succes. Disse skibriller er virkelig i en klasse for sig selv.

 For at forstå, hvad vi mener, skal er du simpelthen nød til at prøve disse skibriller. Du vil opleve en fantastisk skibrille der sidder tæt og præcist, med et suverænt støttesystem og en utrolig komfort.

 De fleste andre skibriller på markedet har stort set samme problem/fejl. Problemet består af at de er for smalle omkring næsen. Det betyder at sidder en skibrille perfekt på ansigtet, så kan man ikke trække vejret. Efter flere års arbejde samt masser af udvikling, blev slutresultatet et unikt produkt designet i en flot arkitektur. Det interne støttesystem reducerer presset på næsen, og gør skibrillen fantastisk behagelig. Fordelingen af trukket mod ansigtet, styrker brillen på tværs af kritiske zoner. Som om det ikke er nok, maksimerer det også luftstrøm.

 Pasformen fungerer perfekt med Oakleys O Matter ® ramme materiale, der forbliver fleksible selv i ekstrem kulde. Kombineret med fugttransport Triple-layer fleece skum, giver det brillen et jævnt balance pres på hele ansigtet. Det gør denne design brille, til en af de mest komfortable skibriller der nogensinde er udviklet for vinteren sport, og især skisport.

 Oakley Splice har du mulighed udskifte linsen, så du har mulighed for at købe forskellige type linser til brillen. Designet gør, at udskiftningen af linsen er meget enkelt. Vores designere, der passer på optiske innovationer i linsen konturfræsning med strukturelle justeringer, så selv gjorden donkrafte er udviklet til at blive væk og opretholde en panoramaudsigt med vidt åbent perifere vision.

 Oakley Splice Tech team gik endnu længere, udtænke en måde der skulle fjerne alle de besværligheder, der normalt følger med udskiftelige linsen. Udskiftningen af linsen har aldrig været hurtigere eller mere effektiv. Alle Oakley Splice linser er ventilerede og behandlet med Oakley F3 anti-dug teknologi.  PLUTONITE ® linse materialet filtrerer 100 % af alle UVA, UVB- og UVC og giver optimal beskyttelse.

 Udskiftelige objektiver/linser for Oakley Splice skibriller findes i mange farver og kvaliteter. Alle Oakley Splice linser har uovervindelig klarhed i HIGH DEFINITION OPTIK ®.

 Antidug behandlet, så du opnår det helt klare udsyn. Semi-Flush linsens geometri øger udsynet i alle retninger.

 Fantastisk pasform, passer til alle personer, samt alle hjelm typer. Optimeret, så den passer til mellemstore og store ansigter

 

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password