Skibriller / Goggles - Rossignol AIRIS 8 W Forstør

Skibriller / Goggles - Rossignol AIRIS 8 W

RKEG401

Ny

Rossignol AIRIS 8 en supersmart letvægst skibrille til kvinder. Rossignol AIRIS 8 W designet er tilpasset de smarte og moderne kvinder der gerne vil ses på pisten. Rossignol AIRIS 8 et verdensklasse produkt der opfylder alle krav til komfort, bruger venlighed, skarpt udsyn, antidug og alt andet du kan komme i tanke om. Rossignol AIRIS 8 til dig hvor udseende og kvalitet er i højsæde   

 

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol AIRIS 8 en supersmart letvægst skibrille til kvinder. Rossignol AIRIS 8 designet er tilpasset de smarte og moderne kvinder der gerne vil ses på pisten. Rossignol AIRIS 8 et verdensklasse produkt der opfylder alle krav til komfort, bruger venlighed, skarpt udsyn, antidug og alt andet du kan komme i tanke om. Rossignol AIRIS 8 til dig hvorudseende og kvalitet er i højsæde 

Rossignol AIRIS 8 har LENS BY ZEISS optik og et letvægts rammeløst design til mindre ansigter (kvinder), Rossignol AIRIS har et 20% bredere synsfelt samtidig reduceres vægten med 25%. 

Rossignol AIRIS 8 er en moderne skibrille til kvinder, der ønsker det bedste til prisen. Rossignol AIRIS 8 har Air Evac udluftning og anti-dug belægning der hjælper og opretholde det skarpe og pålidelig udsyn. Skibrillen har dobbelt justeringsrem, samt 2 lags skum polstring for optimal pasform og komfort. Den dobbelte sfærisk linse med anti-dug belægning giver et frit udsyn i alle vinkler. 

Den dobbelte density skum polstring og dobbelt strop justering leverer en forbedret trykfri pasform for optimal komfort. Zeiss optik 'nye Toriske dobbelt sfæriske linser giver en større lateral synsfelt og er nemme at udskifte, hvilket sikrer optimal synlighed i varierende lysforhold. Air Evac udluftning og anti-dug belægning hjælper opretholde skarpe, pålidelig synlighed.

 

Tekniske detaljer:

FRAME: P.U

FOAM: Double + Fleece

STRAP: Double adjustment + Silione

LENS: Light Orange(S1)

MATERIAL: Polycarbonate

TYPE: Double, Spherical - Zeiss Optics

COLOR:  ML Gold

 

699,00 kr

699,00 kr