• -250,00 kr.

Skibriller / Goggles - Rossignol ACE W HP

RKFG401
449,00 kr. Spar 250,00 kr.
699,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol ACE W HP er en ny skøn skibrille til kvinder. Rossignol ACE W HP er en spændende nyhed til de sporty kvinder der ønsker et fedt design. Bruger du skihjelm har skibrillen forbedret tilpasning med denne. Rossignol ACE W HP har dobbelt desity skum polstring for at opnå perfekt pasform. Linsen giver et bredt, skarpt, klart udsyn. En flot og meget moderne skibrille 

Rossignol ACE W HP er en ny skøn skibrille til kvinder. Rossignol ACE W HP er en spændende nyhed til de sporty kvinder der ønsker et fedt design.

Bruger du skihjelm har skibrillen forbedret tilpasning med denne. Rossignol ACE W HP har dobbelt desity skum polstring for at opnå perfekt pasform. Linsen giver et bredt, skarpt, klart udsyn. En flot og meget moderne skibrille 

Rossignol ACE W HP har dobbelt beskyttelse mod ansigtet, det sikrer plads i rammen for maksimal komfort. Den nye spherical linse er produceret af Carl Zeiss Vision og fungerer perfekt også i varierende lysforhold.

Linsen sikrer optimal optisk kvalitet, mens Evac udluftning og anti-dug belægning hjælper med at levere et skarpt, og meget detaljeret udsyn. Virker perfekt under alle vejrforhold.

Isoleringen er Double Density skum+ fleece, der giver en meget tætsiddende og behagelig pasform.

Rossignol ACE W HP har remmen monteret så den passer helt perfekt både med og uden hjelm. Remmen er belagt med silicone så den sidder fast på hjelmen.

 

Tekniske detaljer:

FRAME: P.U + Hinges

FOAM: Double + Fleece

STRAP: Double adjustment + Silione

LENS: OPTICS BY CARL ZEISS VISION

MATERIAL: Polycarbonate

TYPE: Double lens, SPHERICAL

COLOR/LENS: BLACK/Orange - Sky Blue (S2)

 

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password