• -250,00 kr.

Skibriller / Goggles - Rossignol AIRIS W HP

RKFG400
449,00 kr. Spar 250,00 kr.
699,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol AIRIS W HP er sidste skud på stammen i denne nye serie til kvinder. Skibrillen er flot, lækker, smart og smuk, samt udført i en super kvalitet. Du får med denne skibrille et godt udsyn, en ramme med blød polstring som betyder øget komfort, samt masser af udluftning så dug aldrig bliver et tema. Rossignol AIRIS W HP her er kvaliteten højere end prisen.   

Rossignol AIRIS W HP er sidste skud på stammen i denne nye serie til kvinder. Rossignol AIRIS HP er flot, lækker, smart og smuk, samt udført i en super kvalitet. Rossignol AIRIS W HP godt udsyn, ramme med blød polstring som betyder øget komfort, samt masser af udluftning så dug aldrig bliver et tema. Rossignol AIRIS HP her er kvaliteten højere end prisen.  

Rossignol AIRIS W HP har LENS BY ZEISS optik og et letvægts rammeløst design til mindre ansigter (kvinder), Rossignol AIRIS har et 20% bredere synsfelt samtidig reduceres vægten med 25%. Rossignol AIRIS W HP er en moderne skibrille til kvinder, der ønsker det bedste til prisen. Rossignol AIRIS HP har Air Evac udluftning og anti-dug belægning der hjælper og opretholde det skarpe og pålidelig udsyn. Rossignol AIRIS HP  Rossignol AIRIS HP har dobbelt justeringsrem, samt 2 lags skum polstring for optimal pasform og komfort. Den dobbelte sfærisk linse med anti-dug belægning giver et frit udsyn i alle vinkler. 

Den dobbelte density skum polstring og dobbelt strop justering leverer en forbedret trykfri pasform for optimal komfort. Zeiss optik 'nye Toriske dobbelt sfæriske linser giver en større lateral synsfelt og er nemme at udskifte, hvilket sikrer optimal synlighed i varierende lysforhold. Air Evac udluftning og anti-dug belægning hjælper opretholde skarpe, pålidelig synlighed.

 

Tekniske detaljer:

FRAME: P.U

FOAM: Double + Fleece

STRAP: Double adjustment + Silione

LENS: Orange/ Sky Blue (S2)

MATERIAL: Polycarbonate

TYPE: Double, Spherical - Zeiss Optics

COLOR:  White

 

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password