• -400,00 kr.
Skibriller / Goggles - Rossignol AIRIS SONAR BLUE

Skibriller / Goggles - Rossignol AIRIS SONAR BLUE

RKHG400
499,00 kr. Spar 400,00 kr.
899,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol AIRIS SONAR opfylder alle krav til design og det smarte look. Super bruger venlighed, top linse der passer til alle vejr forhold. Perfekt pasform. Rossignol AIRIS SONAR et verdensklasse produkt der opfylder alle krav til komfort, bruger venlighed, skarpt udsyn, antidug og alt andet du kan komme i tanke om. Rossignol AIRIS SONAR til dig hvor udseende og kvalitet er i højsæde.   

 

Rossignol AIRIS SONAR en supersmart letvægts skibrille til kvinder. Rossignol AIRIS SONAR designet er tilpasset de smarte og moderne kvinder der gerne vil ses på pisten. Rossignol AIRIS SONAR et verdensklasse produkt der opfylder alle krav til komfort, bruger venlighed, skarpt udsyn, antidug og alt andet du kan komme i tanke om. Rossignol AIRIS SONAR til dig hvor udseende og kvalitet er i højsæde. 

Rossignol AIRIS SONAR har LENS BY ZEISS optik og et letvægts rammeløst design til mindre ansigter (kvinder), Rossignol AIRIS har et 20% bredere synsfelt samtidig reduceres vægten med 25%. 

Rossignol AIRIS SONAR er en moderne skibrille til kvinder, der ønsker det bedste til prisen. Rossignol AIRIS 8 har Air Evac udluftning og anti-dug belægning der hjælper og opretholde det skarpe og pålidelig udsyn. Skibrillen har dobbelt justeringsrem, samt 2 lags skum polstring for optimal pasform og komfort. Den dobbelte sfærisk linse med anti-dug belægning giver et frit udsyn i alle vinkler. 

Den dobbelte density skum polstring og dobbelt strop justering leverer en forbedret trykfri pasform for optimal komfort. Zeiss optik 'nye Toriske dobbelt sfæriske linser giver en større lateral synsfelt og er nemme at udskifte, hvilket sikrer optimal synlighed i varierende lysforhold. Air Evac udluftning og anti-dug belægning hjælper opretholde skarpe, pålidelig synlighed.

 

Tekniske detaljer:

FRAME: P.U

FOAM: Double + Fleece

STRAP: Double adjustment + Silione

LENS: SONAR BLUE (S2)

MATERIAL: Polycarbonate

TYPE: Double, Spherical - Zeiss Optics

COLOR:  ML BLUE

 

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password