• -350,00 kr.
Skibriller / Goggles - Rossignol AIRIS ZEISS BLACK

Skibriller / Goggles - Rossignol AIRIS ZEISS BLACK

RKHG402
449,00 kr. Spar 350,00 kr.
799,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol AIRIS ZEISS BLACK. Klassisk sort skibrille til kvinder. Perfekt pasform. Rossignol, forskellen på denne brille er den super skarpe linse fra Zeiss der giver dig det bedste syn på pisten. Som de andre Rossignol skibriller er AIRIS ZEISS BLACK et verdensklasse produkt der opfylder alle krav til komfort, bruger venlighed. Skibrillen til dig hvor udseende og kvalitet er i højsæde.   

 

Rossignol AIRIS ZEISS BLACK. Klassisk sort skibrille til kvinder. Perfekt pasform. Rossignol, forskellen på denne brille er den super skarpe linse fra Zeiss der giver dig det bedste syn på pisten. Som de andre Rossignol skibriller er AIRIS ZEISS BLACK et verdensklasse produkt der opfylder alle krav til komfort, bruger venlighed. Skibrillen til dig hvor udseende og kvalitet er i højsæde.   

Rossignol AIRIS har LENS BY ZEISS optik og et letvægts rammeløst design til mindre ansigter (kvinder), Rossignol AIRIS har et 20% bredere synsfelt samtidig reduceres vægten med 25%. 

Rossignol AIRIS er en moderne skibrille til kvinder, der ønsker det bedste til prisen. Rossignol AIRIS  har Air Evac udluftning og anti-dug belægning der hjælper og opretholde det skarpe og pålidelig udsyn. Skibrillen har dobbelt justeringsrem, samt 2 lags skum polstring for optimal pasform og komfort. Den dobbelte sfærisk linse med anti-dug belægning giver et frit udsyn i alle vinkler. 

Den dobbelte density skum polstring og dobbelt strop justering leverer en forbedret trykfri pasform for optimal komfort. Zeiss optik 'nye Toriske dobbelt sfæriske linser giver en større lateral synsfelt og er nemme at udskifte, hvilket sikrer optimal synlighed i varierende lysforhold. Air Evac udluftning og anti-dug belægning hjælper opretholde skarpe, pålidelig synlighed.

 

Tekniske detaljer:

FRAME: P.U

FOAM: Double + Fleece

STRAP: Double adjustment + Silione

LENS: ML GREEN (S3)

MATERIAL: Polycarbonate

TYPE: Double, Spherical - Zeiss Optics

COLOR:  BLACK

 

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password