• -900,00 kr.

TWINTIP - ROSSIGNOL BLACK OPS SMASHER (KONECT)

RRJ02QE_160
2.499,00 kr. Spar 900,00 kr.
3.399,00 kr.
Inkl. moms

Carve og skær ned gennem pisten eller bjerget. Blackops Smasher åbner dørene for din kreativitet! Oplev twintips ski, hvor du kan have det sjovt, lege og køre overalt på bjerget. Bjerget er din legeplads, med Black Ops Smasher. 

Med en livlig kerne, giver Black Ops Smasher skiene muligheden for en legende tur i off-pisten eller parken, men samtidigt styrke og hårdhed til den præparerede piste.

Længde

Rossignol Black Ops Smasher er en fantastisk mulighed for både begyndere og de mere avancerede skiløbere. Med et ungdommeligt design, velegner denne ski sig perfekt til unge mennesker. Hvis du ønsker at opleve hele bjerget, men samtidig ikke gå for meget på kompromis med dit pisteløb, bør du overveje Black Ops Smasher. Med en smidig kerne, vil du opleve en livlig ski, som egner sig perfekt til off-pisten, parken og pisten. 

Med En udvidet poplar trækerne, får du en ski som har et let fundament, med en skarp kontaktpunkt initering for kontrollerede og præcise sving. Kernen er overdækket med topark, for en forbedred holdbarhed, som lader skien være mere tilgivende. Men teknologien "Damp Tech" har skiene en indsats i spidserne på Smasher til ekstra vibrationsdæmpning for en glattere kørsel.

- GripWalk-kompatible bindinger.

- Sidecut ved 170 cm: 119/91/109 mm

- Radius ved 170 cm: 27 m

- Vægt par: ca. 3,6 kg.

- Damp Tech

- Extended Core

- Poplar Wood

- Bindinger: XPRESS 10 GW B93 BLACK

Data sheet

Vægt
3,6
Sidecut
119/91/109 mm
TEKNOLOGIER
Klik på ikonet for mere information

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password