Tilbud! Skibriller/Goggles - RED BULL SPECT EYEWEAR Alley OOP White/Blue Forstør

Skibriller/Goggles - RED BULL SPECT EYEWEAR Alley OOP Matt White

ALLEY_OOP-004

Ny

Red Bull SPECT Alley Oop Matt White er en funktionel skibrille fra Red Bull. Skibrillen leveres med den flotte Blue Snow linse. Red Bull SPECT Alley Oop Matt White er kendt for den store letvægtsrammen med det bredde udsyn. 

Linse: Blue Snow

Flere detaljer

Yderligere information

Red Bull SPECT serien består af mange modeller og størrelser. Alley Oop er den største skibrille i serien og det sikrer dig et godt og bredt udsyn. Red Bull SPECT Alley Oop Matt White er en funktionel skibrille i et spændende design med en ydeevne helt i top. Meget komfortable  takket være den lette ramme. Red Bull SPECT Alley Oop Matt White leveres med det unikke Red Bull SPECT ventilationssystem og anti-tåge belægning på linsen sikrer, at dit syn altid er tydeligt. Silikoneforingen på remmen holder skibrillerne lige hvor de skal være. 

Red Bull SPECT Alley Oop Matt White giver dig klart udsyn overalt i terrænet. Endelig vil det flotte farvetema og redegørelsen Red Bull SPECT branding sikre, at du altid har det bedste udsyn.
 

Red Bull SPECT Alley Oop Matt White er produceret med 3 dobbelt lags skum i rammen ind mod ansigtet. Det betyder komfort og velbehag. Kombineret med en ramme med masser af udluftnings muligheder i toppen af rammen bliver komforten helt i top. Systemet indebærer en dugfri skibrille i høj kvalitet. 

 Red Bull SPECT Alley Oop Matt White leveres med Spherical linse,med anti ridse behandling på fronten, og inderside med antidug funktion. 2-lags linse er selvfølgelig standard, så dug ikke opstår.

 


Red Bull SPECT Alley Oop Matt White leveres med 
Blue Snow linse En bred linse der både er smart, men også passer til de fleste vejrforhold. En linse til de lidt hårde dage hvor skyer og snevejr kan gøre udsynet vanskeligere. Men med den denne linse kan selv disse dage blive en fornøjelse. Red Bull SPECT Alley Oop Matt White leveres med den velkendte og ekstra bredde Red Bull logo rem, som er silikone belagt så den sidder helt perfekt på hjelmen.


Tekniske detaljer:

  •      Polycarbonat letvægts ramme
  •      3-lags TPU skum
  •      Ekstra bred Red Bull logo rem med silicone
  •      Optiske linser
  •      Dobbelt lags linse
  •      UV beskyttelse
  •      Microfiber pose til beskyttelse af brille

Linser: Blue Snow

649,00 kr

999,00 kr

Spar -350,00 kr

649,00 kr