Skibriller/Goggles - RED BULL SPECT EYEWEAR CLYDE Matte White/Bright Forstør

Skibriller/Goggles - RED BULL SPECT EYEWEAR CLYDE Matt White

CLYDE-003

Ny

Red Bull SPECT Clyde Matt White er en funktionel skibrille fra Red Bull. En skibrille kvinderne synes godt om. Skibrillen leveres med den flotte Yellow Snow linse. Red Bull SPECT Clyde Matt White er kendt for letvægtsrammen , samt den høje kvalitet på den nye cylindriske linse, der afsluttes med en lige kant. En smart og praktisk finesse.

Linse: Yellow Snow

Flere detaljer

Yderligere information

Red Bull SPECT Clyde Matt White er en funktionel skibrille i et spændende design med en ydeevne helt i top. Meget komfortable  takket være det lette, rammeløse design. Et unikt Red Bull SPECT ventilationssystem og anti-tåge belægning på linsen sikrer, at dit syn altid er tydeligt, mens silikoneforingen holder skibrillerne sidder lige hvor de skal være. Red Bull SPECT Clyde Matte White giver dig klart udsyn overalt i terrænet. Endelig vil det flotte farvetema og redegørelsen Red Bull SPECT branding sikre, at du altid har det bedste udsyn.
 

Red Bull SPECT Clyde Matt White er produceret med 3 dobbelt lags skum i rammen ind mod ansigtet. Det betyder komfort og velbehag. Kombineret med en ramme med masser af udluftnings muligheder i toppen af rammen bliver komforten helt i top. Systemet indebærer en dugfri skibrille i høj kvalitet. 

 
Red Bull SPECT Clyde Matt White 
Blue leveres med Yellow Snow linse . En super linse der både er smart, men også passer til alle vejrforhold. En linse til de lidt hårde dage hvor skyer og snevejr kan gøre udsynet vanskeligere. Men med den denne linse kan selv disse dage blive en fornøjelse. Red Bull SPECT Clyde Matt White leveres med den velkendte og ekstra bredde Red Bull logo rem, som er silikone belagt så den sidder helt perfekt på hjelmen.


Tekniske detaljer:

  •      Polycarbonat letvægts ramme
  •      3-lags TPU skum
  •      Ekstra bred Red Bull logo rem med silicone
  •      Optiske linser
  •      Dobbelt lags linse
  •      UV beskyttelse
  •      Microfiber pose til beskyttelse af brille

Linser: Yellow Snow

999,00 kr

999,00 kr