Skibriller/Goggles - RED BULL SPECT EYEWEAR TRANXFORMER Matt Bright Blue/Bright Blue

Skibriller/Goggles - RED BULL SPECT EYEWEAR TRANXFORMER Matt Bright Blue/Bright Blue

TRANXFORMER-003
1.399,00 kr.
Inkl. moms

Red Bull SPECT Tranxformer Matt Bright Blue er en af de moderne af skibriller fra Red Bull. Det betyder skibrillen leveres med Blue Snow linse. Red Bull SPECT er kendt for deres høje kvalitet på de cylindriske linser. 

Linse: Blue Snow

Red Bull SPECT Tranxformer  Matt Bright Blue er en af de moderne af skibriller fra Red Bull. Det betyder skibrillen leveres med Blue Snow linse. Red Bull SPECT er kendt for deres høje kvalitet på de cylindriske linser. 
Red Bull SPECT skibrillen her i Tranxformer modellen er meget populær både hos skiløberen og snowboarderen. Fantastisk smart og flot brille der falder i alles smag.

Red Bull SPECT Tranxformer er produceret med 3 dobbelt lags skum i rammen ind mod ansigtet. Det betyder komfort og velbehag. Kombineret med en ramme med masser af udluftnings muligheder i toppen af rammen bliver komforten helt i top. Systemet indebærer en dugfri skibrille i høj kvalitet. 

 
Red Bull SPECT Tranxformer Matt Bright Blue  leveres med den super flotte Blue Snow linse. 
Perfekt til de solrige dage hvor skiløbet bare skal nydes. Samtidig har den stor effekt på de lidt hårdere dage, hvor skyer og snevejr kan gøre udsynet vanskeligere. Men med denne linse kan selv disse dage blive en fornøjelse. Brillen leveres med den velkendte og ekstra bredde Red Bull logo rem, som er silikone belagt så den sidder helt perfekt på hjelmen.


Tekniske detaljer:

  •      Letvægts ramme
  •      3-lags skum
  •      Ekstra bred Red Bull logo rem med silikone
  •      Optiske linser med anti-ridseteknologi
  •      Dobbelt lags linse
  •      UV beskyttelse
  •      Red Bull Spect ventilations system

Linse: Blue snow

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password