Tilbud! Skibriller/Goggles - RED BULL SPECT EYEWEAR MAGNETRON Black/Silver Forstør

Skibriller/Goggles - RED BULL MAGNETRON Black/Silver

MAGNETRON-001

Ny

Red Bull SPECT Magnetron Black/Silver er en af de klassiske skibriller fra Red Bull. Det betyder skibrillen leveres med to buede (normale) linser. Red Bull SPECT er kendt for deres høje kvalitet på de cylindriske linser. 

Linser: Silver Snow, Cloudy Snow

Flere detaljer

Yderligere information

Red Bull SPECT Magnetron Black/Silver er en af de klassiske skibriller fra Red Bull. Det betyder skibrillen leveres med to buede (normale) linser. Red Bull SPECT er kendt for deres høje kvalitet på de cylindriske linser. 
Red Bull SPECT er kendt for deres unikke linse monteringssystem. Linserne fastholdes med små meget kraftige magneter, hvilket betyder linse skift på et split sekund. Ved vejrskift er dette en utrolig smart løsning. 

Red Bull SPECT Magnetron Black/Silver leveres selvfølgelig med denne smarte løsning. Red Bull SPECT Magnetron er produceret med 3 dobbelt lags skum i rammen ind mod ansigtet. Det betyder komfort og velbehag. Kombineret med en ramme med masser af udluftnings muligheder i toppen af rammen bliver komforten helt i top. Systemet indebærer en dugfri skibrille i høj kvalitet. 

Red Bull SPECT Magnetron Black/Silver leveres med kraftigere linser det betyder kombinationen af kold og varm luft ikke får denne lækre skibrille til at dugge. Dug opstår oftest når ansigtets varme og luftens kolde påvirkning rammer en tynd linse. Linsen brillen leveres med er i realiteten næsten dobbelt så kraftig som en almindelig linse.

 
Red Bull SPECT Magnetron Black/Silver leveres med 2 linser. En til de solrige dage hvor skiløbet bare skal nydes, og en linse til de lidt hårdere dage hvor skyer og snevejr kan gøre udsynet vanskeligere. Men med den rigtige linse kan selv disse dage blive en fornøjelse. Brillen leveres med den velkendte og ekstra bredde Red Bull logo rem, som er silikone belagt så den sidder helt perfekt på hjelmen.


Tekniske detaljer:

  •      Letvægts ramme
  •      3-lags skum
  •      Ekstra bred Red Bull logo rem med silicone
  •      Optiske linser
  •      Dobbelt lags linse
  •      UV beskyttelse
  •      2 linser (ekstralinse I microfiber pose)

Linser: Silver Snow, Cloudy Snow

1 299,00 kr

1 599,00 kr

Spar -300,00 kr

1 299,00 kr