• På tilbud!
  • -300,00 kr.
Skibriller/Goggles - RED BULL SPECT EYEWEAR MAGNETRON Black/Blue

Skibriller/Goggles - RED BULL MAGNETRON Black/Blue

MAGNETRON-002
1.299,00 kr. Spar 300,00 kr.
1.599,00 kr.
Inkl. moms

Red Bull SPECT Magnetron Black/Blue er en af de klassiske af skibriller fra Red Bull. Det betyder skibrillen leveres med to buede (normale) linser.

Linserne fastholdes med små meget kraftige magneter, hvilket betyder linse skift på et split sekund.

Linser: Blue Snow, Cloudy Snow

Red Bull SPECT Magnetron Black/Blue er en af de klassiske af skibriller fra Red Bull. Det betyder skibrillen leveres med to buede (normale) linser. Red Bull SPECT er kendt for deres høje kvalitet på de cylindriske linser. 
Red Bull SPECT er kendt for deres unikke linse monteringssystem. Linserne fastholdes med små meget kraftige magneter, hvilket betyder linse skift på et split sekund. Ved vejrskift er dette en utrolig smart løsning. 

Red Bull SPECT Magnetron Black/Blue leveres selvfølgelig med denne smarte løsning. Red Bull SPECT Magnetron er produceret med 3 dobbelt lags skum i rammen ind mod ansigtet. Det betyder komfort og velbehag. Kombineret med en ramme med masser af udluftnings muligheder i toppen af rammen bliver komforten helt i top. Systemet indebærer en dugfri skibrille i høj kvalitet. 

Red Bull SPECT Magnetron Black/Blue leveres med kraftigere linser det betyder kombinationen af kold og varm luft ikke får denne lækre skibrille til at dugge. Dug opstår oftest når ansigtets varme og luftens kolde påvirkning rammer en tynd linse. Linsen brillen leveres med er i realiteten næsten dobbelt så kraftig som en almindelig linse.

Red Bull SPECT Magnetron Black/Blue leveres med 2 linser. En til de solrige dage hvor skiløbet bare skal nydes, og en linse til de lidt hårdere dage hvor skyer og snevejr kan gøre udsynet vanskeligere. Men med den rigtige linse kan selv disse dage blive en fornøjelse. Brillen leveres med den velkendte og ekstra bredde Red Bull logo rem, som er silikone belagt så den sidder helt perfekt på hjelmen.

Tekniske detaljer:

  •      Letvægts ramme
  •      3-lags skum
  •      Ekstra bred Red Bull logo rem med silicone
  •      Optiske linser
  •      Dobbelt lags linse
  •      UV beskyttelse
  •      2 linser (ekstralinse I microfiber pose)

Linser: Blue Snow, Cloudy Snow

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password