• På tilbud!
  • -50%
Skibriller/Goggles - RED BULL SPECT EYEWEAR MAGNETRON_EON Grey/Blue

Skibriller/Goggles - RED BULL MAGNETRON_EON Grey/Blue

MAGNETRON_EON-006
799,50 kr. Spar 50%
1.599,00 kr.
Inkl. moms

Red Bull SPECT Magnetron EON Grey/Blue er den nye generation af skibriller, det betyder skibrillen leveres med to flade linser. Modsat mange andre modeller med buede glas har man fra Red Bull SPECT’s side valgt at producerer Magnetron EON Grey/Blue med en flad oversize linse, der sikrer dig det perfekte udsyn på bjerget. 

Linser: Blue Snow, Cloudy Snow

Red Bull SPECT Magnetron EON Grey/Blue er den nye generation af skibriller, det betyder skibrillen leveres med to flade linser. Modsat mange andre modeller med buede glas har man fra Red Bull SPECT’s side valgt at producerer Magnetron EON med en flad oversize linse, der sikrer dig det perfekte udsyn på bjerget. 

Red Bull SPECT er kendt for deres unikke linse monteringssystem. Linserne fastholdes med små meget kraftige magneter, hvilket betyder linse skift på et split sekund. Ved vejrskift er dette en utrolig smart løsning. Magnetron 

Red Bull SPECT EON Grey/Blue leveres selvfølgelig med denne smarte løsning. Red Bull SPECT Magnetron EON er produceret med 3 dobbelt lags skum i rammen ind mod ansigtet. Det betyder komfort og velbehag. Kombineret med en ramme med masser af udluftnings muligheder i toppen af rammen bliver komforten helt i top. Systemet indebæreren dugfri skibrille i høj kvalitet. 

Red Bull SPECT Magnetron EON Grey/Blue leveres med kraftigere linser det betyder kombinationen af kold og varm luft ikke får denne lækre skibrille til at dugge. Dug opstår oftest når ansigtets varme og luftens kolde påvirkning rammer en tynd linse. Linsen brillen leveres med er i realiteten næsten dobbelt så kraftig som en almindelig linse.
 
Red Bull SPECT Magnetron EON Grey/Blue leveres med 2 linser. En til de solrige dage hvor skiløbet bare skal nydes, og en linse til de lidt hårdere dage hvor skyer og snevejr kan gøre udsynet vanskeligere. Men med den rigtige linse kan selv disse dage blive en fornøjelse. Brillen leveres med den velkendte Red Bull logo på remmen, som er silikone belagt så den sidder helt perfekt.

Tekniske detaljer      

  •      Letvægts ramme
  •      3-lags skum
  •      Red Bull logo rem med silicone
  •      Optiske linser
  •      Dobbelt lags linse
  •      UV beskyttelse
  •      2 linser (ekstralinse I microfiber pose)

Linser: Blue Snow, Cloudy Snow

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password