• På tilbud!
  • -281,00 kr.
Hestra Army Leather Extreme - den varmeste luffe finder du her fra Hestra. Behalige og blød.

Skihandsker - Hestra Army Leather Extreme

35161_06
819,00 kr. Spar 281,00 kr.
1.100,00 kr.
Inkl. moms

Luffe fra Hestra du simpelthen ikke kan fryse i. En luffe til de kræsne, som altid fryser fingerne. Top produkt fra Hestra.

Farvevariant
Vælg størrelse

Army Leather Extreme fra Hestra er luffen du ikke kan fryse i . Det er  en variation af den klassiske Army Leather Handske skihandske. Det specielle ved luffen er, at det stort set er umuligt at fryse i. Samtidig med at fingrene er adskilt, har du med denne handske et godt greb med tommel fingeren, samtidig med at de øvrige fingere holder sig godt varme. For at sikre et optimalt greb og pasform, er handsken i Eagle Grip konstruktion, hvor handsken er formsyet (bøjet let fremover) for at følge håndens naturlige krumning og giver et sikkert greb.

Handsken har ekstra længde, der går højt op på underarmen og fungerer som snelås, så der ikke kommer sne ind i hverken handske eller jakke uanset hvor meget puder, du kører i. Håndflade, fingere og fingerspidser er lavet i imprægneret Army Leather gedeskind for at få optimal fiktion og sikre en ekstra høj slidstyrke. Handsken har varmt, blødt og udtageligt Bemberg foer med højisolerende Quallofill/Fiberfill isolering. Og naturligvis er den kraftigt vandafvisende og helt vindtæt.
Hvis du undre dig over funktionen af den ekstra læder strop på pegefingeren er den til ophæng af handsken i den medfølgende karabinhage, når den skal tørre i løbet af natten.
En vigtig detalje, når du køber et sådant produkt, er vedligeholdelse. Handskerne har behov for læderbalsam, for ikke at tørre ud.

Det fører vi selvfølgelig også, så kig forbi forretningen. Her kan du prøve den store forskel i fred og ro.

Størrelses guide, klik her

 


Detaljer:

  • Eagle Grip.
  • Snelås og velcrolukke.
  • Karabin hage.
  • ”Håndjern” til sikring af handsken om håndledet.

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password