• På tilbud!
  • -210,00 kr.
5 finger glove/handske fra Hestra - perfekt til skiferien, varm som en luffe og god bevægelighed

Video

Skihandsker - Hestra Army Leather Heli Ski

30570_06
789,00 kr. Spar 210,00 kr.
999,00 kr.
Inkl. moms

Skihandske fra Hestra Alpine Pro serien. Det betyder skal du have den ultimative skihandske, så har du fundet den rigtige. Pas på den og du har skihandske de næste 20 år.

Farvevariant
Vælg størrelse

Army Leather Heli Ski er den nye er klassikeren  fra Hestra. Det er  en variation af den klassiske Army Leather Handske skihandske. Dette er handsken der har været solgt gennem de sidste 100 år. Top skihandske der hører til i Alpine Pro serien fra Hestra. Til dem der ønsker kvalitet, og ved at Hestra kan stå inde for denne kvalitet.

For at sikre et optimalt greb og pasform, er handsken i Eagle Grip konstruktion, hvor handsken er formsyet (bøjet let fremover) for at følge håndens naturlige krumning og giver et sikkert greb.

Handsken har ekstra længde, der går højt op på underarmen og fungerer som snelås, så der ikke kommer sne ind i hverken handske eller jakke uanset hvor meget puder, du kører i. Håndflade, fingere og fingerspidser er lavet i imprægneret Army Leather gedeskind for at få optimal fiktion og sikre en ekstra høj slidstyrke. Handsken har varmt, blødt og udtageligt Bemberg foer med højisolerende Quallofill/Fiberfill isolering. Og naturligvis er den kraftigt vandafvisende og helt vindtæt.
Hvis du undre dig over funktionen af den ekstra læder strop på pegefingeren er den til ophæng af handsken i den medfølgende karabinhage, når den skal tørre i løbet af natten.
En vigtig detalje, når du køber et sådant produkt, er vedligeholdelse. Handskerne har behov for læderbalsam, for ikke at tørre ud.

Det fører vi selvfølgelig også, så kig forbi forretningen. Her kan du prøve den store forskel i fred og ro.

Størrelses guide, klik her


Detaljer:

  • Eagle Grip.
  • Snelås og velcrolukke.
  • Karabin hage.
  • ”Håndjern” til sikring af handsken om håndledet.

Video

Klik på produktvideoen for at loade videoen

  • d video

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password