• På tilbud!
  • -100,00 kr.

Skihandsker - Hestra Heli Ski Female 5-Finger

30610_09
799,00 kr. Spar 100,00 kr.
899,00 kr.
Inkl. moms

Skihandske fra Hestra. Hestra Heli Ski Female er den berømte skihandske fra Hestra, denne model er til de kvalitets beviste kvinder.
Handsken er lavet som en almindelig skihandske med 5 fingre. Giver den pefekte oplevelse, lækker varm handske i de bedste materialer.

Farvevariant
Vælg størrelse

Heli Ski Female er en "Bestseller" fra Hestra til piger. Det er den klassiske Army Leather skihandske til piger. For at sikre et optimalt greb og pasform, er handsken i Eagle Grip konstruktion, hvor handsken er formsyet (bøjet let fremover) for at følge håndens naturlige krumning og giver et sikkert greb.

Handsken har ekstra længde, der går højt op på underarmen og fungerer som snelås, så der ikke kommer sne ind i hverken handske eller jakke uanset hvor meget puder, du kører i. Håndflade, fingere og fingerspidser er lavet i imprægneret Army Leather gedeskind for at få optimal fiktion og sikre en ekstra høj slidstyrke. Handsken har varmt, blødt og udtageligt Bemberg foer med højisolerende Quallofill/Fiberfill isolering. Og naturligvis er den kraftigt vandafvisende og helt vindtæt.
Hvis du undre dig over funktionen af den ekstra læder strop på pegefingeren er den til ophæng af handsken i den medfølgende karabinhage, når den skal tørre i løbet af natten.
En vigtig detalje, når du køber et sådant produkt, er vedligeholdelse. Handskerne har behov for læderbalsam, for ikke at tørre ud.

Det fører vi selvfølgelig også, så kig forbi forretningen. Her kan du prøve den store forskel i fred og ro.

Størrelses guide, klik her


Detaljer:

  • Eagle Grip.
  • Snelås og velcrolukke.
  • Karabin hage.
  • ”Håndjern” til sikring af handsken om håndledet.

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password