• På tilbud!

Skihandsker - Hestra Heli Ski Female Mitt

30611_05
900,00 kr.
Inkl. moms

Hestra Heli Ski female Mitt er en ekstra varm luffe fra Hestra. Fryser du fingrene er der ingen tvivl om hvad du skal vælge her modellem til piger/kvinder. det er Hestras verdensberømte luffe Giver den perfekte oplevelse, frihed som en handske og varme som en luffe

Farvevariant
Vælg størrelse

Hestra heli ski Mitt  female luffe er den klassiske "Bestseller" fra Hestra til piger. Det er  en variation af den klassiske Army Leather Handske skihandske. Det specielle ved denne luffe er i forhold til en "normal" handske hvor du har fingren adskilt har du med denne Hestra luffe et godt greb med tommelfingeren samtidig med at de øvrige fingere holder sig godt varme. For at sikre et optimalt greb og pasform, er handsken i Eagle Grip konstruktion, hvor handsken er formsyet (bøjet let fremover) for at følge håndens naturlige krumning og giver et sikkert greb.

Handsken har ekstra længde, der går højt op på underarmen og fungerer som snelås, så der ikke kommer sne ind i hverken handske eller jakke uanset hvor meget puder, du kører i. Håndflade, fingere og fingerspidser er lavet i imprægneret Army Leather gedeskind for at få optimal fiktion og sikre en ekstra høj slidstyrke. Handsken har varmt, blødt og udtageligt Bemberg foer med højisolerende Quallofill/Fiberfill isolering. Og naturligvis er den kraftigt vandafvisende og helt vindtæt.
Hvis du undre dig over funktionen af den ekstra læder strop på pegefingeren er den til ophæng af handsken i den medfølgende karabinhage, når den skal tørre i løbet af natten.
En vigtig detalje, når du køber et sådant produkt, er vedligeholdelse. Handskerne har behov for læderbalsam, for ikke at tørre ud.

Det fører vi selvfølgelig også, så kig forbi forretningen. Her kan du prøve den store forskel i fred og ro.

Størrelses guide, klik her


Detaljer:

  • Eagle Grip.
  • Snelås og velcrolukke.
  • Karabin hage.
  • ”Håndjern” til sikring af handsken om håndledet.

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password