• På tilbud!
  • -410,00 kr.

Video

Skihandsker - Hestra Czone Leather

32040_07
389,00 kr. Spar 410,00 kr.
799,00 kr.
Inkl. moms

Hestra Czone Leather er en unisex skihandske i elastisk softshell materiale med slidstærkt gedeskind på håndfladerne. Skihandsken er vind- og vandtæt med Czone membran som holder fugt væk. Hestra Czone Leather er en varm skihandske i medium længde, der er isoleret med syntetisk fiberfyld for at holde hænderne varme. Den har vandtæt lynlås og rem med velcro  til at lukke tæt om håndledet.

Farvevariant
Vælg størrelse

Alpine serien fra Hestra er designet til dig der er af sted på skiferie med familie og venner, og primært holder dig til – og i nærheden af pisterne, Hestra Czone Leather er en unisex skihandske. Den er lavet i elastisk softshell materiale med slidstærkt gedeskind på håndfladerne. Skihandsken er vind- og vandtæt med den berømte Czone membran som holder fugt væk fra hænderne. Hestra Czone Leather er en varm skihandske i medium længde, der er isoleret med syntetisk fiberfyld for at holde hænderne varme. Den har vandtæt lynlås og rem med velcro  til at lukke tæt om håndledet.

der sammen med det gode greb, som er et af Hestras varemærker, sikrer en handske med en meget høj komfort og fantastisk pasform.  
Handsken har snelukke i velcro, som sikrer at der ikke kommer sne ned i handsken. Håndfladen er forstærket med imprægneret okseskind, der giver god slidstyrke og et godt greb om skistaven.
Hestras C-Zone membran sikrer en vandtæt / åndbar handske, og fiberfyldet giver en god isolation.  

Hestra Czone Leather er alt i alt en luksus skihandske, der opfylder alle de krav som den krævende og kvalitetsbeviste skiløber har brug for. Hestra Isaberg Flextron  er den til den perfekte handske til en hel uges skiløb uden kolde og våde fingre.

Størrelses guide, klik her

Farve: Grå/Sort 
Detaljer:

Ydermateriale: HESTRA Softshell med slidstærkt gedeskind, fleksibelt strækbart materiale.

  • Vind- og vandtæt
  • Åndbar
  • Membran: Hestra C-Zone
  • Isolering: Fiberfyld
  • Inderfor: Bemberg svedtransporterende polyester

 

 

 

 

 

 

Video

Klik på produktvideoen for at loade videoen

  • d video

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password