• -355,00 kr.
Skihjelm - Rossignol TEMPLAR IMPACTS CORE (GREY DARK)

Skihjelm - Rossignol TEMPLAR IMPACTS CORE (GREY DARK)

RKHH206_ML
645,00 kr. Spar 355,00 kr.
1.000,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol TEMPLAR IMPACTS CORE med den nye EASYFIT-teknologi. EASY-FIT er en automatisk størrelses tilpasning. Når du først har fundet den rigtige indstilling, behøver du ikke at ændre den - Hjelmen justeres automatisk, hver gang du sætter den  på dit hoved og sætter den i den rigtige position.   

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol TEMPLAR IMPACTS CORE har mange fordele:

Rossignol skihjelme med IMPACTS teknologien beskytter bedre.

IMPACTS tager hensyn til de daglige udfordringer der kan være ved brug af en skihjelm inklusive, opbevaring, transport og brug.

Rossignol udviklet en ny teknologi, der beskytter dig og din hjelm længere.

Selv ubetydelige slag med lav intensitet, som ikke efterlader noget synligt spor, kan ændre beskyttelsen og sikkerheden. og give negativ indflydelse på modstand mod fremtidige påvirkninger. 

Rossignol TEMPLAR IMPACTS CORE med den nye IMPACTS-teknologi er designet til at give øget holdbarhed, mens de bevarer deres evne til at beskytte mod fremtidige påvirkninger uden at gå på kompromis med vægt, stil eller komfort.

IMPACTS-teknologien IMPACTS Premium beskyttelse mod flest påvirkninger, så et sikker valg til dig der prioriterer sikkerhed. 

ABS-konstruktionen har en ekstern 3 mm ABS-skal der er separat injektionsstøbt, Det betyder at indbygning af justerbare ventilationsåbninger bliver en mulighed. Visuelt giver det hjelmen et flot udtryk. Samtidig bevarer hjelmen den lette vægt.

EASY-FIT er en automatisk størrelses tilpasning, som består af en fleksibel elastisk komponent bag på hjelmen, den tilbyder tre forskellige dybdejusteringer. Når du først har fundet den rigtige indstilling, behøver du ikke at ændre den - Hjelmen justeres automatisk, hver gang du sætter den  på dit hoved og sætter den i den rigtige position.

Tekniske detaljer:

Konstruktion: ABS

Inderhjelm: Aftagelig vaskbar for.
Ventilation: 6 airvents - Justerbare
Øreklapper: Rollneck

Indstilling: EASY-FIT

Certificering/sikkerhed: CE EN1077 - ASTM 2040

Farve: GREY DARK

Vægt: 490 gr. 

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password