• -450,00 kr.
Skihjelm - Rossignol TEMPLAR IMPACTS TOP (BLACK)

Skihjelm - Rossignol TEMPLAR IMPACTS TOP (BLACK)

RKHH204_XL
750,00 kr. Spar 450,00 kr.
1.200,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol TEMPLAR IMPACTS TOP BLACK - Topmodel med BOA-teknologi. BOA er verdens førende inden for præcisionslukningssystemer. Justeringer kan foretages hurtigt det tager ikke længere tid end at blinke med et øje, og drejeknappen forbliver derefter i position uden risiko for ændringer.

Farvevariant
Vælg størrelse

IMPACTS Beskytter dig længere. 93% af skiløbere ved, at det anbefales stærkt at udskifte din hjelm efter et voldsomt fald eller styrt. Men hvor mange af dem gør dette? Baseret på dette fund har Rossignol udviklet en ny teknologi designet til at tilbyde mere pålidelig og varig beskyttelse for skiløbere under hensyntagen til de faktiske brugsbetingelser for en skihjelm. Under sin opbevaring, transport og brug udsættes en skihjelm til adskillige begrænsninger. Selv påvirkninger med lav intensitet, som ofte ikke efterlader nogen synlige sporskader, kan skade hjelmens beskyttelse og gøre den mindre modstandsdygtig.

For at sikre, at skiløbere forbliver beskyttet over tid, bruger Rossignol en teknologi kaldet IMPACTS i sit sortiment af skihjelme. Denne teknologi tilbyder forbedret beskyttelse mod flere påvirkninger uden kompromis i hverken komfort eller æstetik.

ABS-konstruktionen har en ekstern 3 mm ABS-skal der er separat injektionsstøbt, Det betyder at indbygning af justerbare ventilationsåbninger bliver en mulighed. Visuelt giver det hjelmen et flot udtryk. Samtidig bevarer hjelmen den lette vægt.

BOA er verdens førende inden for præcisionslukningssystemer. Systemet består af en drejeknap, snøring med tynde wire og er mere præcist, lettere og mere justerbart end konventionelle systemer. Justeringer kan foretages hurtigt det tager ikke længere tid end at blinke med et øje, og drejeknappen forbliver derefter i position uden risiko for ændringer. BOA-komponenter testes både på jorden og i laboratoriet under ekstreme forhold og leveres med livstidsgaranti

Tekniske detaljer:

Konstruktion: ABS

Inderhjelm: Aftagelig vaskbar for.
Ventilation: 6 airvents - Justerbare
Øreklapper: Rollneck

Indstilling: BOA

Certificering/sikkerhed: CE EN1077 - ASTM 2040

Farve: BLACK

Vægt: 490 gr. 

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password