• -100,00 kr.

Skihjelm - Rossignol RH2 Black

RKDH203
700,00 kr. Spar 100,00 kr.
800,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol RH2 Black skihjelm er ny i sortimentet. RH2 Black  er en del af den ny udvikling, en  af de lette skihjelme. Disse giver nye muligheder både på og uden for pisten. Rossignol RH2 Black er det sikre valg i en flot matsort farve. Sikkert en af de mest klassiske skihjelme i denne sæson. Rossignol RH2 Black er hjelmen til de fleste.

RH2 Black er en meget let hjelm, med justerbar pasform.

 

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol RH2 Black er nyeste skihjelm i den store Rossignol familie Rossignol RH2 Black er ny i sortimentet og er en ny udvikling af de nye muligheder uden for pisten. Rossignol RH2 Squad er en ultra-letvægts skihjelm designet til at holde allmountain skiløberne komfortable med høj sikkerhed. Med In-Mold light shell teknologien og Pro Fit, giver RH2 Black en meget lettere vægt og mere tilgivende pasform uden at kompromittere for sikkerheden. Naturlig ventilation og aftagelige ørepuder og en lækker fløjl/fleece foring giver øget komfort og temperatur regulering. Skihjelmen er selvfølgelig justerbar så den sidder helt perfekt. Et sandt mesterværk både i design, komfort og sikkerhed. 

Rossignol RH2 Black henvender sig til alle skiløbere der gerne vil eje en flot skihjelm med mange tilpasningsmuligheder.

Tekniske detaljer:

Shell: P.C In Mould Internal E.P.S
Padding: Removable washable velvet
Ventilation: 6 airvents - active - 2 in back
Hearflaps: Removable

Chingaard: No
Nape protected: Yes
Regulation of size: Yes
Weight: 380 g

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password