• -300,00 kr.

Skihjelm - Rossignol Visor Single White

RKFH201_LXL
999,00 kr. Spar 300,00 kr.
1.299,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol Visor Single er en ny skihjelm med integreret skibrille. Brille brugere kan bære disse sammen med hjelmen. Med Rossignol Visor Single behøver du ikke at tænke på tilpasning mellem hjelm og skibriller. Rossignol Visor single bruger en letvægtskonstruktion med et bredere synsfelt hvor skibrillerne er monteret direkte på hjelmen.

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol Visor Single er en ny skihjelm med integreret skibrille/goggle. Rossignol Visor konceptet giver en problemfri integration af hjelm og skibrille. Denne kombination giver breddere synsfelt og fuld beskyttelse af øjne. Rossignol Visor single har et visir system der er let at åbne og lukke.  Bruger du briller er det nu muligt at bære dem sammen med hjelmen. Med Rossignol Visor Dual behøver du ikke at tænke på tilpasning mellem hjelm og skibriller, og du glemmer ikke skibrillerne når du skal ud at stå på ski - det hele er kombineret i ét.

Med In-Mold Light Shell konstruktion, let åben / luk visir system og hurtig-dial justering af størrelsen, den Visor hjelmen er let og tilbyder en sikker, tryk-fri pasform for optimal beskyttelse og komfort. Udskifteligt objektiv farvetone muligheder sikrer optimal af synligheden i alle lysforhold. Denne hjelm har det hele. Rossignol Visor - Single Lens skihjelmen kan justeres i størrelsen med henblik på en forbedret personlig pasform. Med denne hjelm får du også en problemfri integration med skibriller. Der bruges en letvægtskonstruktion med et bredere synsfelt hvor skibrillerne er monteret direkte på hjelmen. Du behøver ikke at tænke på tilpasning mellem hjelm og skibriller, og du glemmer ikke skibrillerne når du skal ud at stå på ski - det hele er kombineret i ét. Polstringen er lavet af pels som kan tages af og vaskes.

Så det hele under et - en lækker justerbar skihjelm med integreret skibrille. Findes i 2 størrelser M/L(55-58 cm) eller L/XL(59-62 cm) farven er en flot hvid - så var det hele vist med.

Tekniske detaljer:

Shell: P.C In Mould Internal E.P.S
Padding: Removable washable Fur
Ventilation: 6 airvents - active - 8 in back
Hearflaps: Rollneck

Chingaard: No
Certifecering: CE EN1077 - ASTM 2040
Regulation of size: Yes
Weight: 500 g

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password