• -500,00 kr.
Skihjelm - Oakley MOD3 MIPS

Skihjelm - Oakley MOD3 MIPS Black

99432MP-02K_S
1.199,00 kr. Spar 500,00 kr.
1.699,00 kr.
Inkl. moms

Den helt nye Oakley MOD 3 MIPS skihjelm leveres i et flot mat design med ekstra beskyttelse, mens du er ude på pisterne. Oakley MOD 3 er udstyret med MIPS. Oakley MOD 3 MIPS er sikkerheden selv. MIPS betyder at inder hjelmen roterer og fordeler slaget. Det betyder meget større sikkerhed og formindsker skaderne ved et uheld 

Farvevariant
Vælg størrelse

Den helt nye Oakley MOD 3 MIPS skihjelm leveres i et flot mat design med ekstra beskyttelse, mens du er ude på pisterne. Oakley MOD 3 er udstyret med MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), der bruger en indvendig foring til at fordele et evt. slag, så belastningen absorberes i hele hjelmen og ikke kun på det punkt hjelmen rammer.

Det betyder meget større sikkerhed og formindsker skaderne ved et uheld. MBS (Modular Brim System) er en feature der følger med skihjelmen. Det er en skinne der monteres i fronten af hjelmen til at lave den perfekte integrering med din skibrille/skigoggle.

Du vil opleve den perfekte tilpasning og dit udsyn vil være helt perfekt med denne unikke løsning. Ventilering betyder samtidig at dug er en saga blot. Oakley MOD 3 MIPS har aftageligt og vaskbart for, det betyder flere muligheder for at benytte hjelmhue for at se lidt smartere ud.

Oakleys No-Pressure Ear Cups sidder meget komfortable på dit hoved, hvilket er vigtigt når du har hjelmen på hele dagen. Den nye Fidlock Buckle Strap bruger magneter til at gøre det meget nemt at lukke, selv med skihandsker på. Boa 270 Fit justerings systemet for en perfekt tilpasning.

Oakley MOD 3 MIPS justeres med en knappe på bagsiden af ​​hjelmen. Hvis du ønsker stil og beskyttelse, i en helt ny hjelm er Oakley MOD 3 MIPS det helt rigtige valg

Tekniske detaljer:

Category: Half Shell

Audio: Not Compatible

Brim/Visor: Yes

Ventilation: Fixed

Custom Fit Adjustment: Full

Year Round Capable: No

Shell Construction: In-Mold

Race: No

Certifications: ASTM 2040

Warranty: One Year

Model Year: 2017

Model Number: 99432MP-02K

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password