• -30%
Skihjelm - Rossignol Visor JR Yellow

Skihjelm - Rossignol Visor JR Pink Girl

RKGH501_XS
699,30 kr. Spar 30%
999,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol Visor JR Pink Girl er en flot skihjelm til børn og unge med integreret skibrille. Hjelm og goggle samlet i et, hvilket giver et bredere udsyn. Den indvendige skal er lavet af EPS skum med pels foring. Visiret et quick system der gør det nemt at åbne og lukke, og skærmer totalt af for vind og vejr. Størrelsen kan justeres i nakken, for at hjelmen passer perfekt til dig.

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol Visor JR Pink Girl er en flot skihjelm til børn og unge med integreret skibrille. Brillebrugere kan bære disse sammen med hjelmen. Lækker junior hjelm med pelsørevarmere. Med Rossignol Visor JR Pink Girl behøver du ikke at tænke på tilpasning mellem hjelm og skibriller og du glemmer ikke skibrillerne når du skal ud at stå på ski, det hele er kombineret i ét. Rossignol Visor JR Pink Girl er en letvægtskonstruktion med et bredere synsfelt hvor skibrillerne er monteret direkte på hjelmen

 

Rossignol Visor JR Pink Girl har et let åben / luk visir system og en knap på bagsiden til hurtig justering af størrelsen. den Visor hjelmen er let og tilbyder en sikker, tryk-fri pasform for optimal beskyttelse og komfort. 

Polstringen er lavet af pels som kan tages af og vaskes.

Så det hele under et - en lækker justerbar skihjelm med integreret skibrille. Findes i  størrelsen XS (50-54 cm) farven er en flot lyserød (Pink) - så var det hele vist med.

Tekniske detaljer:

Konstruktion: P.C In Mould Internal E.P.S
Inderhjelm: Aftagelig vaskbar for.
Ventilation: 6 airvents - active - 8 in back
Øreklapper: Rollneck

Certificering/sikkerhed: CE EN1077 - ASTM 2040

Vægt: 480 gr. 

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password