Nedsat pris! Skipulli - Helly Hansen Multi Graphic Forstør

Skipulli - Helly Hansen Multi Graphic

Ny

Helly Hansen One Graphic, lækker trøje i et flot design med logo, til kvinder. Helly Hansen One Graphic LS har det perfekte snit og den helt rigtige pasform. Pasformen er ændret en anelse, det vil sige at den nu leveres i loose Fit. Lidt mere plads om kroppen, hvilket går trøjen mere behagelig

Flere detaljer

Yderligere information

Er det nyeste i Lifa serien med T3 fiberteknologi. Det er en klassisk super svedtransporterende kvalitet med den kendte Lifa® Stay Dry Technology™. i nyt design med print.

Multi Graphic har det perfekte snit og den helt rigtige pasform. Pasformen er ændret en anelse, det vil sige at den nu leveres i loose Fit. Lidt mere plads om kroppen, hvilket går trøjen mere behagelig.
Multi Graphic har en blød hul fiber i polypropylen Lifa ® interiør til at opretholde kroppens varme. Udvendigt går der fibre på tværs af trøjen, fibrene er af polyester kombineret med X - pulsion teknologi, hvilket medvirker til hurtigt at flytning af sved og fugt, væk fra huden. Den kombinerede teknologi bevarer den optimale kropstemperatur til at præstere hele dagen.
Den er lavet i et nyt design, med smart print. En trøje der kan bruges som mellemlag på de lange ski dage og yderste lag på forårsdag, hvor man er aktiv og samtidig vil være smart.
Endvidere kan trøjen bruges overalt, smart trøje til både skole og arbejde.

Model: Women 

FIT: Loose

Farve: Crystal Light Pink (158)

Size: XS, S, M, L, XL


Tekniske detaljer:
59% Polyester, 41% Lifa®
Lifa ® T3 hule fiberteknologi
Lifa® Stay Dry Technology™
Flat lock syninger
Low Bulk Cuffs


Nøglen til at holde dig varm og tør. Intet holder dig mere tør end Helly Hansens baselayers – med Garanti. Hvis ikke du tror, at Helly Hansens baselayers klarer sig bedre end noget andet, du har prøvet, så kan du sende det tilbage til os inden 30 dage, og vi vil give dig en fuld refusion.
Gå til staydryguarantee.com

300,00 kr

400,00 kr

Spar -100,00 kr

300,00 kr