• -600,00 kr.

Skistøvler - ALLSPEED 100 (DARK BLUE)

RBI2130_265
2.199,00 kr. Spar 600,00 kr.
2.799,00 kr.
Inkl. moms

 Rossignol Allspeed Pro 100 har en strømlinet konstruktion, der giver den helt perfekte skistøvle på pisten. Rossignol Allspeed Pro 100 har anatomiske pasform der giver en utroligt kraftoverførsel og speed. Rossignol Allspeed Pro har Grip såler der giver øget power, kontrol, udholdenhed samt super komfort. Rossignol Allspeed Pro 100 sætter en helt ny norm for piste skistøvler på pisten.

Farvevariant
Vælg størrelse

Gør dig klar til at opleve en styrke i carvingen med denne støvle. Allspeed 100 tilbyder prisvindende styrke og præcision med sine 102 mm sålbredde, passer støvlen til de fleste fodstørrelser og former. Skallen kalder Rossignol for "The Sensor Blade" og er en letvægts skal, som er konstrueret til let og effektivt energioverførsel til skien. Med muligheden for at justere flex styrken i støvlen, kan du tilpasse Allspeed 100 til lige præcis dit niveau, eller det du finder mest komfortable. Selve inderstøvlen (Liner) er konstrueret med Thinsulate™ og som sørger for fintilpasning, komfort, varme og støtte til skiløb hele dagen lang.

Regular Fit
Regular fit har en 102mm sålbredde der tilbyder en tilgivende og anatomisk pas følelse uanset fodform. Støvlen er god hvis du har en bred fod og du ønsker komfort på pisten, men samtidigt en skistøvle som sidder tæt og dækker dine behov.

Justerbar Flex 
En simple justering på ryggen af støvlen, giver muligheden for at justere stivheden i skallen - tilpas selv styrken til dit behov eller for optimeret ydeevne eller komfort.

Optimeret Power transmission
Sensor Blade Shell-konstruktionen reducere vægten i støvlen, alt imens den effektivt leder kraften igennem fronten op støvlen og ned i skien.

Custom Comfort
Custom liners tilbyder intern tilpasning for forbedret komfort og support.

Insulated Warmth and Support
Thinsulate™ Stretch isolere, samtidigt med at yde forbedret fodstøtte for bedre skievne.

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password