Nedsat pris! Skiundertøj - Helly Hansen Komfort Uld 2-Pack Forstør

Skiundertøj - Helly Hansen Komfort Uld 2-Pack

Ny

Med et sæt uld undertøj fra Helly Hansen, så bliver vinteren aldrig kold.Helly Hansen Komfort Uld 2-Pack er modellen til mænd, der ønsker et varmt og meget behageligt og varmt lag tættest på kroppen. navnet ”Komfort Uld” lever helt op til det der bliver lovet. Merino uld, med de bedste evner til at holde varmen. Et sæt med trøje og buks

Flere detaljer

Yderligere information

Med et sæt uldundertøj fra Helly Hansen, så bliver vinteren aldrig kold. Dette er modellen til mænd, der ønsker et varmt og meget behageligt og varmt lag tættest på kroppen. navnet ”Komfort Uld set” lever helt op til det der bliver lovet. Det er et rigtigt smart herre undertøjssæt, hvor de tekniske egenskaber er helt i top, og udseendet signalerer kvalitet og trend.
Skiundertøjet er produceret i Helly Hansens 2 mest kendte isoleringer, nemlig en blanding af LIFA fiber og Merino Uld. De er placeret på henholdsvis inder- og yderside.
LIFA fibrene på indersiden giver en uovertruffen fugttransport og åndbarhed, og Merino Ulden på ydersiden giver en formidabel varmeisolering.
Alle sømmene på Helly Hansen uld skiundertøj er flade og strategisk placeret, således at disse ikke vil genere under aktivitet eller fylde for meget, hos de aktive skiløbere. Sættet kan bruges af alle der gerne vil have varmen, også når der er rigtig koldt.
Ved håndled og fodled på ærme og ben er dette undertøjssæt afsluttet med strækbare ribkanter, hvilket giver en sporty og funktionel pasform.

Tekniske detaljer:

  • 54% Merino uld og
  • 44% Polypropylen
  • 100% kløe-fri  
  • Komfort temperatur O ° C - -25 ° C
  • Høj Intensitet
  • Vask ved 30° C

Farve: Black

Kunder, der købte denne vare, købte også

700,00 kr

900,00 kr

Spar -200,00 kr

700,00 kr