• -100,00 kr.

Skitrøje - Helly Hansen One New Soft LS

48208_990
300,00 kr. Spar 100,00 kr.
400,00 kr.
Inkl. moms

Helly Hanse One new Soft LS, lækker trøje i et flot design med logo, til herrer. HellyHansen One New Soft LS har det perfekte snit og den helt rigtige pasform. Pasformen er ændret en anelse, det vil sige at den nu leveres i loose Fit. Lidt mere plads om kroppen, hvilket går trøjen mere behagelig

Vælg størrelse
Farvevariant

Er det nyeste i Lifa serien med T3 fiberteknologi. Det er en klassisk super svedtransporterende kvalitet med den kendte Lifa® Stay Dry Technology™. i nyt design med print. HH One Graphic LS har det perfekte snit og den helt rigtige pasform. Pasformen er ændret en anelse, det vil sige at den nu leveres i loose Fit. Lidt mere plads om kroppen, hvilket går trøjen mere behagelig. HH Graphic LS har en blød hul fiber i polypropylen Lifa ® interiør til at opretholde kroppens varme. Udvendigt går der fibre på tværs af trøjen, fibrene er af polyester kombineret med X - pulsion teknologi, hvilket medvirker til hurtigt at flytning af sved og fugt, væk fra huden. Den kombinerede teknologi bevarer den optimale kropstemperatur til at præstere hele dagen.
Den er lavet i et nyt design, med HH logo. En trøje der kan bruges som mellemlag på de lange ski dage og yderste lag på forårsdag, hvor man er aktiv og samtidig vil være smart.
Endvidere kan trøjen bruges overalt, smart trøje til både skole og arbejde.

Model: Men 

FIT: Loose

Farve: Black with HH print (990)


Tekniske detaljer:
59% Polyester, 41% Polypropylene
Lifa ® T3 hule fiberteknologi
Lifa® Stay Dry Technology™
Flat lock syninger
Low Bulk Cuffs

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password