• -200,00 kr.

Skiundertøj - Helly Hansen W Komfort Uld 2-Pack

27135_990
700,00 kr. Spar 200,00 kr.
900,00 kr.
Inkl. moms

Med et sæt uldundertøj fra Helly Hansen, så bliver vinteren aldrig kold.Helly Hansen W Komfort Uld  er modellen til kvinder, der ønsker et varmt og meget behageligt og varmt lag tættest på kroppen. Helly Hansen W Komfort Uld lever helt op til det der bliver lovet. Det er et rigtigt smart dame undertøjssæt, hvor de tekniske egenskaber er helt i top, og udseendet signalerer kvalitet og trend.

Vælg størrelse

Med et sæt uldundertøj fra Helly Hansen, så bliver vinteren aldrig kold. Dette er modellen til kvinder, der ønsker et varmt og meget behageligt og varmt lag tættest på kroppen. navnet ”Komfort Uld set” lever helt op til det der bliver lovet. Det er et rigtigt smart dame undertøjssæt, hvor de tekniske egenskaber er helt i top, og udseendet signalerer kvalitet og trend.
Skiundertøjet er produceret i Helly Hansens 2 mest kendte isoleringer, nemlig en blanding af LIFA fiber og Merino Uld. De er placeret på henholdsvis inder- og yderside.
LIFA fibrene på indersiden giver en uovertruffen fugttransport og åndbarhed, og Merino Ulden på ydersiden giver en formidabel varmeisolering.
Alle sømmene på Helly Hansen uld skiundertøj er flade og strategisk placeret, således at disse ikke vil genere under aktivitet eller fylde for meget, hos de aktive skiløbere. Sættet kan bruges af alle der gerne vil have varmen, også når der er rigtig koldt.
Ved håndled og fodled på ærme og ben er dette undertøjssæt afsluttet med strækbare ribkanter, hvilket giver en sporty og funktionel pasform.

Tekniske detaljer:

  • 54% Merino uld og
  • 44% Polypropylen
  • 100% kløe-fri  
  • Komfort temperatur O ° C - -25 ° C
  • Høj Intensitet
  • Vask ved 30° C

Farve: Black

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password