Twintip - Rossignol SCRATCH Forstør

Twintip - Rossignol SCRATCH

Ny

Rossignol Scratch er en rigtig legende indenfor Twintip/Freestyle ski. Den har vunde flere medaljer ved X-Games end nogen anden ski. Så skal du konkurrerer med de bedste Skien er udstyret med traditionel camber, JIB, Tip. Konstruktionen er Mini Cap, hvilket giver mere kraft, bedre stødabsorbering, og øget holdbarhed. Det betyder at du kan ramme hop og rails med fart og råstyrke.

 

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Køb Julegaver nu - Byt og returner frem til 8. januar 2018

Køb Julegaver nu - Byt og returner frem til 8. januar 2018

Køb Julegaver nu - Byt og returner frem til 8. januar 2018

Yderligere information

Rossignol Scratch er en rigtig legende indenfor Twintip/Freestyle ski. Den har vunde flere medaljer ved X-Games end nogen anden ski. Så skal du konkurrerer med de bedste, så har du her fundet det våben du skal bruge nemlig: Rossignol Scratch. Skien er udstyret med traditionel camber, JIB, Tip. Konstruktionen er Mini Cap, hvilket giver mere kraft, bedre stødabsorbering, og øget holdbarhed. Det betyder at du kan ramme hop og rails med fart og råstyrke. Toplaget på skien er også forstærket for at øge holdbarheden. Sidevæggene er vinklet med 30 grader for at reducerer den samlede vægt, samt forbedre kantgrebet. Selve opbygningen er MiniCap Woodcore, som er forstærket med microsell wood og WRS glasfiber. vil dette være en oplagt ski. Rossignol Scratch har alt det du har behov for.

Rossignol Storm i nyt frækt design. Storm på tværs af bjerget uden det blæser. Meget kan der siges om skien. Rossignol Storm er en af de nye bredere park-orienterede ski, som kan prale med stor fleksibilitet, holdbarhed og en moderne form for freeridens alsidighed og anvendelighed. JIB (Absorption System) giver støddæmpning og holdbarhed til kant og tip, selv ved ekstrem brug. Med en 84 mm taljen får park skiløbere en bredere platform, samt bedre glid og en mere stabil landing, selv i de store hop Woodcore konstruktion, samt Tip teknologien med fiberglass/wood konstruktion giver Rossignol Scratch den perfekte opsæt for de ivrig freeskiers. Samtidig er der muligheder for fremskridt både i park og på bjerget. spil.

Fiberglass laminater levere power, flex og stabilitet.

Storm er med MiniCap ROSSITOP konstruktion, som styrker den øverste lakering af skien og øger holdbarhed. 30-graders kantning forbedre sving, og vægten bliver mindre, så hele skiens samlede vægt reduceres. Samtidig giver denne kantstruktur, fuld styring ved alle hastigheder.

 

Tekniske detaljer:

  • TEKNOLOGY: Powerturn

  • CHAMBER: 100% High Camper

  • STRUCTURE: Minicap/Sandwhich

  • CORE: Fiberglass – Wood WRS

  • SIDECUT: Extended

  • SYSTEM: Open

  • TIP: JIB Tip

 

Sving radius: 21,4 m (181 cm)

Side cut: 116/84/109

Længde: 180

Binding: LOOK SPX 12 DUAL WTR B90 BLACK/WHITE

4 499,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
4 499,00 kr