Tilbud! Ski - Rossignol PURSUIT 400 CARBON (KONECT) Forstør

Ski - Rossignol PURSUIT 400 CARBON (KONECT)

Ny

PURSUIT 400 CARBON (KONECT) er en drøm af en ski, til alle dem der gerne vil have en fantastisk og ukompliceret ski til pisten. Den gode begynder, samt let øvede skiløber vil opleve en helt ny verden. Skien er super let, godt kantgreb, stabil, hurtig hvis du ønsker dette. Et godt valg til dig der tager på den årlige skiferie enten med venner eller familien. En ski du kan vokse med.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Skien passer perfekt til de fleste danskere. Søger du den perfekte ski til pisten er valget Rossignol PURSUIT 400 CARBON (KONECT).

Skien henvender sig til den let øvede og øvede skiløber dr gerne vil videre. Denne ultra lette ski, passer perfekt til de fleste danskere, der er på skiferie 1 til 2 gange i sæsonen. Rossignol PURSUIT 400 CARBON (KONECT) er en præcisions ski med masser af hestekræfter.

Hurtig fra kant til kant, utrolig stabil selv ved høje hastigheder. En ski du kan cruise ned af pisterne på med stort overskud, svingene bliver til en leg.

De mange avancerede teknikker gør at dette er fremtidens piste ski. En super trækerne kombineret med titanium giver en ski med masser af hestekræfter der bare flyver ned af pisten. Proptech er med til at absorberer vibrationer, højere kraftoverførsel samt giver en stor stabilitet på alle underlag. 

Rossignol PURSUIT 400 CARBON (KONECT) er konstrueret til at overfører kræfterne helt ned i skien, så du opnår maksimalt greb, uden den store kraftanstrengelse.

Den overfører kraften mere direkte til skiens kanter. Skien leveres med LOOK NX12 KONECT DUAL WTR B80 BLACK/BLUE . Der er garant for høj kvalitet uanset hastighed. Denne binding er af meget høj kvalitet, men bare reduceret væsentligt i vægt. Det betyder også ski inklusive binding er blevet lettere. Igen en fordel når der skal bruges kræfter på pisten.

Binding: LOOK NX12 KONECT DUAL WTR B80 BLACK/BLUE

 

Tilbehør / relateret

3 200,00 kr

3 999,00 kr

Spar -799,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
3 200,00 kr